Maryam - Huidtherapie- Bachelor of Science (HBO) Huidtherapeut 

Ik zal direct zijn: Mijn manier van werken is anders. De meeste personen die bij mij komen, hebben een probleem met de leefstijl. Soms hebben ze niet door dat zij zelf de regie in handen hebben. 

We moeten ervoor zorgen dat jouw huid gaat "luisteren". Onze huid bestaat uit 5 fantastische lagen. Als de eerste laag verstoort is, vormt het ook een stoorzender voor andere huidlagen.
Zo kunnen radioactieve stoffen en schadelijke licht de kans krijgen om door de huidlagen te dringen en DNA schade toe te richten. Ja, ook dit beeldscherm, dat je nu leest is schadelijk. Ooit gedacht dat je onzuiverheden met een beeldscherm samen kunnen hangen? Nee hoor, je hoeft je telefoon niet continu te desinfecteren. Dat is het echt niet.

Als jouw huidbarriere verstoort is, gaat geen enkele behandeling aanslaan. Nee, je hoeft bij mij geen talloze crèmes aan te schaffen. Nee, ik heb geen wondercreme voor je. Nee, ik zal je niet de duurste behandeling aanraden. Dat zou ik ook niet leuk vinden, als ik weet dat er betaalbare alternatieven zijn. Ja, ik weet dat je heel veel hebt geprobeerd. Ik begrijp het. 

Door middel van een vrijblijvend intake probeer ik samen met jou de leefstijl in kaart te brengen. Dit is niet makkelijk. Het kan zelfs confronterend zijn maar dat is niet erg. Erkenning is al heel goed. Mijn doel is om jou bewust te maken van een huidilemma.   

Na iedere werkdag lees ik een wetenschappelijk artikel om mijn kennis up-to-date te houden. Iedere behandeling die ik uitvoer is serieus over nagedacht. De behandelingen zijn speciaal en uniek. Zo ook jouw huid. 

 

Elmira- Schoonheidsspecialiste

Mehrnoosh - huid expert & voedingsdeskundige