Maryam - Huidtherapie- Bachelor of Science (HBO) Huidtherapeut 

Ik zal direct zijn: Ons manier van werken is anders. De meeste personen die bij ons komen, hebben een probleem met de leefstijl. Soms hebben ze niet door dat zij zelf de regie in handen hebben. 

We moeten ervoor zorgen dat jouw huid gaat "luisteren". Onze huid bestaat uit 5 fantastische lagen. Als de eerste laag verstoort is, vormt het ook een stoorzender voor andere huidlagen.
Zo kunnen radioactieve stoffen en schadelijke licht de kans krijgen om door de huidlagen te dringen en DNA schade toe te richten. Ja, ook dit beeldscherm, dat je nu leest is schadelijk. Ooit gedacht dat je onzuiverheden met een beeldscherm samen kunnen hangen? Nee hoor, je hoeft je telefoon niet continu te desinfecteren. Dat is het echt niet.

Als jouw huidbarriere verstoort is, gaat geen enkele behandeling aanslaan. Nee, je hoeft bij mij geen talloze crèmes aan te schaffen. Nee, we hebben geen wondercreme voor je. Nee, we zullen je niet de duurste behandeling aanraden. Ja, ook weten wij dat je heel veel hebt geprobeerd. Wij begrijpen.Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. 

 

 

Mehrnoosh - Bachelor of Science & voedingsexpert  

De voeding en de huid hebben een diepe connectie! Mijn manier van werken is jou tools geven hoe je je voeding kunt aanpassen zodat je een betere huidconditie te creëren. Mijn aanpak is holistisch maar vooral ook medisch. 

Door middel van een vrijblijvend intake probeer ik samen met jou de leefstijl in kaart te brengen. Dit is niet makkelijk. Het kan zelfs confronterend zijn maar dat is niet erg. Erkenning is al heel goed. Mijn doel is om jou bewust te maken van een huidilemma.   

Na iedere werkdag lees ik een wetenschappelijk artikel om mijn kennis up-to-date te houden. Iedere behandeling die ik uitvoer is serieus over nagedacht. De behandelingen zijn speciaal en uniek. Zo ook jouw huid.  Ben je enthousiast en wil je mij ontmoeten? Dat kan door middel van een kosteloze maar vooral vrijblijvende intake.