Synergie Skin is in 2005 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal erkend bedrijf, dat door cosmetisch artsen en huidtherapeuten hoog wordt aangeschreven. Zij voeren dan ook de complete Synergie Skin lijn in hun praktijk of kliniek. Alle producten worden geformuleerd door biologisch wetenschapper en cosmetisch chemist Terri Vinson (BSc. DipFormChem. DipEd. ASCC).

Omdat Synergie Skin al haar activiteiten onder eén dak heeft, worden alle producten in hetzelfde pand ontworpen, geproduceerd en verpakt. Deze (voor de branche) unieke methode zorgt ervoor dat elk afzonderlijk product met de grootste zorg wordt gemaakt.

Synergie producten worden door klinische data ondersteund en zijn compleet vrij van twijfelachtige ingrediënten. Onze lijn bestaat uit echt actieve producten, is gebruiksvriendelijk en het allerbelangrijkste is dat het écht een zichtbare verbetering in uw huid teweegbrengt.

Een cosmeceutische skincare lijn die een biologische en zichtbare verandering/verbetering in de huid teweeg brengt. Met meer dan 50 producten, variërend van actieve serums tot moisturisers, biedt Synergie Skin een lijn waarmee elke huid en elk huidprobleem gericht kan worden behandeld.

Wij begrijpen dat elke huid weer anders is en geloven in het belang van een verzorgingsroutine die specifiek gericht is op dat huidtype. Van acne tot hyperpigmentatie, het is onze missie om producten te maken die alle huidproblemen aanpakken, zodat u zich weer geweldig in uw huid kunt voelen, ongeacht de leeftijd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huid? Raadpleeg onze huidtherapeuten voor passend advies